søndag 6. september 2009

Et lite forsinket innlegg fra TMF... :D

Dette er et lite morsomt innlegg som stod i "TMF avisa" møtte på han avismannen i matkøen og han ville skrive om meg!! :D så her er det!

I matkøen
Jeg har på ny tatt en tur innom matkøen på TMF (mat må man jo ha..). Der traff jeg en kar fra Sarpsborg som nyter livet fullt ut. Som han selv sa, "Livet er herlig!" Å stå i en matkø, en sol som skinner, bra festival, en Gud som som er god, og gode venner i en stor omfavnelse, var med å gjøre dagen knall. Han siktet forresten til tre vakre jenter fra Stavanger, som han holdt i sin trygge favn. Gjengen var enige i at matkøen var lang, men det gjorde ingenting, for den gikk så fort. All ære til kjøkkenpersonale, som takket være sin effektivitet, gjorde at TMF's matkø er en av de raskeste denne gjengen hadde vært borti, når det kom til festivaler og leirer.
Stemningen var på topp, og det de var klarer for misjonsmarkedet. Som skulle vise seg å bli en heidundrenes folkefest. Dagen var enda ung, og en deilig middag bestående av salat og ris m/ "kjøttklumper blandet med brun saus og enkle grønnsaker", ventet på gjengen. Dette er kanskje hva man kan kalle sommer?
Det er så løye!! :'D hehe ^^

Ingen kommentarer: